maanantaina, kesäkuuta 08, 2009

Aurinkoista kesää!

Dodiin, nyt on Vionallakin, minulla, oma vittuaaliplogi... eikun virtuaaliblogi. Yritän parhaani mukaan muistaa joskus kirjoitellakin tänne niin Susikallion, Stud Viona Z.'n, kuin Casandronkin kuulumisia, ja tietty aivan yleisiä purkauksia virtuaalimaailmasta - eli varautukaa, Viona purkaa ajatuksiaan.

Olen siis Viona Z., aiemmin nimellä Zeroch virtuaalimaailmassa pyörinyt mustahiuksinen, kalpea nuori nainen, joka tunnetaan mm. parantumattomasta rakkaudesta arabeihin ja harvinaisiin rotuihin - kuin myös epätoivoisesta yrityksestä jopa jalostaa niitä; joskus paremmalla, joskus huonommalla menestyksellä. Hämmästyttävää kyllä, jotkin kasvattini ovat jopa menneet kaupaksi laiskasta kisailustani huolimatta. Ja seisoopahan tallissa Ionicin kuin al Rayadinkin oriin jälkeläinen *lääh*. Näitä herroja tullaan vaalimaan mitä hellimmin ja rakastavaisimmin, sen voin sanoa. Onhan otuksilla upeat isät (;

Kisapuoli.... tyhjää. Tässäpä taas mietiskellään ja pohditaan mietintämyssy päässä että minkä tähden virtuaalikoneilla on pakko kisata? Miten voi pari linkkiä sivuilla nostaa hevosen jalostusarvon pilviin? Miksei ihmisille enää kelpaa (nykyäään puskaratsuiksi haukutut) hienot, kisaamattomat hevoset? Eikö hevosen rakenne ja ulkonäkö merkkaa? Tai luonne? Miksi pitäisi siis kisata kilometrin pituinen linkkilista hevosen sivun alalaitaan, jotta se kelpaisi muillekin kasvattajalle ja ihmisten kiinnostuisivat siitä? Nykyään tuntuu turhauttavan moni (kaikki) taitaa katsoa vain kisakalenteria, eikä hevonen kelpaa jalostukseen ellei sillä ole kaikkia mahdollisia titteleitä ja tatteleita. No okei, ymmärrän että ihmiset haluavat kunniaa ja mainetta, mutta miksei tätä puuhaa voisi ottaa rennosti. Tuskinpa kukaan vuonna 2002 expage-talleineen ja säihkyvän sinisine perhostaustoineen vaivasi mieltään stressillä kisoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti